شرکت ESI در سال ۱۹۷۳ و در فرانسه توسط Alian de Rouvray (رئیس کنونی شرکت) و سه تن از دانش آموختگان دانشگاه Berkeley (Jacques Dubois, Iraj Farhooman, Eberhard Haug) تأسیس شد. در ابتدا ESI به عنوان شرکت مشاور برای صنایع دفاعی، هوایی و هسته ای اروپا فعالیت می کرد. بتدریج تکنیکهای شبیه سازی پیچیده ای را بر اساس تحلیل المان محدود گسترش داد و درک گسترده ای را از فرآیندهای و نیازهای صنعتی بدست آورد و در سال ۱۹۷۹ شرکت زیرمجموعه ای را در آلمان (ESI GmbH) بنا نهاد.
در سال ۱۹۸۵، شرکت ESI با یک کنسرسیوم آلمانی به رهبری فولکس واگن همکاری کرد تا اولین شرکتی باشد که نرم افزار شبیه سازیی برای تحلیل تغییرشکلهای شدید خودرو در اثر آزمایش تصادف را بسازد. این اولین گام به سمت توسعه محصول شاخص ESI یعنی PAM-CRASH بود. سازنده های اتومبیل آلمان قابلیتهای بسیاری از کدهای شبیه سازی تصادف را بررسی کردند که از این بین کد شبیه سازی PAM-CRASH تصادف کامل خودرو را در یک شب شبیه سازی کرد.
در سال ۱۹۹۱، شرکت ESI GROUP با افزایش سرمایه و به منظور بازاریابی بیشتر، زیرمجموعه های را در ایالات متحده آمریکا و ژاپن و چند سال بعد در کره جنوبی ایجاد کرد.
در سال ۱۹۹۷، شرکت ESI GROUP محصول فرعی شرکت Framatome یعنی Framasoft را خرید. (شرکت Framatome پیشتاز اصلی ساخت ابزارهای شبیه سازی مکانیکی یعنی SYSTUS و SYSWELD است بویژه در زمینه صنایع هسته ای است). در سال ۱۹۹۹ شرکت ESI GROUP با بدست آوردن نرم افزار دینامیکی شرکت Optris یعنی نرم افزار “virtual Press” بر روی شبیه سازی فرآیند استمپینگ تمرکز کرد.
بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ شرکت ESI GROUP سیاست خرید و ادغام شرکتهایی نظیر MECAS برای توسعه در اروپای شرقی، STRACO و VASCi برای شبیه سازی نویز و آرامش صوتی، و یا L3P برای فرآیند تولید مواد کامپوزیتی را در پیش گرفت. شرکت ESI GROUP با خرید نرم افزار ProCAST از شرکت UES و یکپارچه کردن آن با نرم افزار شرکت Calcom به شبیه سازی فرآیند ریخته گری و متالورژی صنعتی وارد شد. در جولای سال ۲۰۰۳ با خرید از یک شرکت آمریکایی حق مالکیت نرم افزار EASi را بدست آورد. نهایتاً در سال ۲۰۰۴ با خرید محصولات شرکت تحقیقاتی CFD، در زمینه دینامیک سیالات پیشرفته پا نهاد. ESI GROUP حق امتیاز شش محصول از شرکت تحقیقاتی CFD را بدست گرفت از جمله CFD-ACE+، CFD-FASTRAN، CFD-VISCART و CFD-CADalyzer.
در سال ۲۰۰۶ با خرید H-Models و در سال ۲۰۰۸ با خرید Vdot و Mindware Engineering Inc. فعالیتهای خود را در زمینه نمونه سازی مجازی افزایش داد و در تعداد دیگری از کشورها به مانند ایتالیا، برزیل و تونس و … زیرمجموعه هایی ایجاد کرد.
شرکت Ford Motor از نرم افزار Pam-Comfort شرکت ESI GROUP برای طراحی صندلی استفاده کرد بطوریکه نتایج شبیه سازی و اندازه گیری به هم نزدیک بودند. شرکت ESA نیز از نرم افزار CFD-ACE برای شبیه سازی انتقال حرارت در محیط متخلخل به همراه جریان متلاطم استفاده کرده است.
در مطلب بعدی توضیحات کاملی در مورد هر یک از محصولات شرکت ESI GROUP داده خواهد شد.
منابع:
http://en.wikipedia.org/wiki/ESI_Group
http://www.esi-group.com
سلام
شما فایل نرم افزار
CFD-ACE+
شرکت
ESI
را دارید ؟
سلام
منم خیلی دوس دارم بااین نرم افزار کار کنم .دارین؟